Ο Θεός επιδιώκει να προετοιμάσει την ανθρωπότητα για ένα νέο κόσμο , μια νέα πραγματικότητα , και για την συνάντησή της με τη ζωή στο σύμπαν , μια συνάντηση που θα αλλάξει και θα καθορίσουν το μέλλον και το πεπρωμένο της ανθρωπότητας .
Είστε σε ένα νέο κόσμο , έναν κόσμο της περιβαλλοντικής αλλαγής , έναν κόσμο βίαιων καιρικών συνθηκών, έναν κόσμο που είναι απρόβλεπτος , έναν κόσμο που θα είναι ισορροπημένος με μεγάλες πολιτικές και οικονομικές δυσκολίες των Εθνών θα συγκλονιστεί από την επανάσταση , και τις εθνικές οικονομίες που θα αποτύχουν .
Θα είναι ένα μεγάλο σοκ , το σοκ του μέλλοντος .
Αν και ίσως δεν έχουμε επίγνωση για τα Μεγάλα Κύματα αλλαγής που αρχίζουν να σαρώνουν όλο τον κόσμο δεν είναι καιρός για επανάπαυση . Δεν είναι η κατάλληλη στιγμή για να προβάλετε τις ιδέες και τις πεποιθήσεις σας . Δεν είναι η κατάλληλη στιγμή για να υποστηρίξετε και να συζητήσετε επ 'άπειρον .
Είναι η κατάλληλη στιγμή να εξετάσουμε και να δούμε και να συνεχίσουμε να ψάχνουμε και να παρακολουθούμε , διακρίνοντας τον ορίζοντα , διακρίνοντας τις μεταβαλλόμενες συνθήκες της ζωής γύρω σου , διακρίνοντας την αλλαγή που συμβαίνει στη ζωή - απρόβλεπτη αλλαγή των ανθρώπων , συντριπτική αλλαγή , πέρα από τις κανονικές παραμέτρους της ζωής.
Ίσως η ζωή σας έχει αλλάξει εσωτερικά και εξωτερικά σαν στο πλαίσιο της προετοιμασίας για κάτι μεγάλο που θα πρέπει να εξυπηρετήσει και να είναι ένα μέρος της . Αν αυτή είναι η εμπειρία σας , τότε μπορείτε να είστε σίγουροι ότι είστε στην προετοιμασία για το νέο κόσμο , εστω και ασυνείδητα . Να είστε καλά !!! γειά σας…

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις